Aktualne novice

GRAJSKO KOPALIŠČE JE ODPRTO

Dragi obiskovalci,

 

Grajsko kopališče je ob primernem vremenu odprto vsak dan od 9. ure dalje. Pripravili smo vse potrebno za prijetno kopanje. V prihodnjih dneh nas čaka še montaža vodnih igral.

 

Vabimo vas k nakupu sezonskih vstopnic, ki jih lahko v predprodaji do 19. junija dobite po ugodnejši ceni. 

 

V  kopališču prenavljamo računalniški sistem za prodajo vstopnic in kontrolo vhoda, zato prihaja do občasnih težav. Trenutno tudi ne deluje prikaz temperature vode na spletni strani. Prosimo vas za razumevanje, naši ponudniki opreme se trudijo, da bi vse skupaj čim prej brezhibno delovalo.

 

Želimo vam prijetno poletje v Grajskem kopališču!


Več

PRIPRAVE NA SEZONO

Pred začetkom kopalne sezone moramo v kopališču opraviti celo vrsto pripravljalnih del, od generalnega čiščenja do montaže opreme in splavov, večja in manjša popravila... Letos smo še posebej veseli, da sta naša sodelavca obnovila zunanje tuše. Nekaj podrobrnosti nas še čaka, od obsežnejših nalog pa le še postavitev vodnih igral. Kljub temu je kopališče pripravljeno za obisk in ga bomo odprli takoj, ko bo vreme primerno.

 

 


Več

PREDPRODAJA SEZONSKIH VSTOPNIC

Predprodaja sezonskih vstopnic poteka v Grajskem kopališču do nedelje, 19. junija.  Blagajna je odprta ob delavnikih od 9. do 14. ure oziroma v času obratovanja kopališča. Ob dežju je blagajna zaprta. Več informacij...


Več